Výhody nákupu na e- shopu

Kdo by odolal blyštivým výlohám plných pokladů hodných obdivu. Nákupní galerie e-shopu Vám dá nekonečné možnosti nahlížet do široké nabídky. Můžete se zas a znovu v klidu a pohodlí kochat malými uměleckými díly, jimiž krásné šperky jsou a dopřát si dostatek času pro výběr toho správného jedinečného kousku.

 

Proč nakupovat na e-shopu
 
široká nabídka -  V galerii e-shopu najdete oproti kamenným prodejnám širší nabídku výrobků

 

větší množství variant - Chcete vědět jak by kousek, co vás zaujal vypadal v jiné barvě zlata, či s jiným kamenem? V naší nákupní galerii stále doplňujeme další barevné varianty zlata i kamenů. Máte tak možnost porovnat různé verze či si nakombinovat jedinečný šperk pro vás nebo někoho blízkého

výběr v klidu a pohodlí domova - Správný výběr toho pravého šperku potřebuje dostatek času a klidu. Ať už si chcete udělat radost nebo vybíráte dárek k narozeninám, výročí nebo pro jinou výjimečnou příležitost. Projděte si nabídku a vyberte ten nejlepší kousek

dárkové balení - Pečlivě jste vybrali ten pravý šperk a lámete si hlavu nad balením? Nemusíte! Šperky zabalíme do krásné dárkové krabičky. 

nikam nemusíte - Vybraný šperk pečlivě zabalíme a pošleme na vámi určenou adresu. Pojištění zásilky je samozřejmostí. Po odeslání zásilky, obdržíte její číslo a můžete sledovat její cestu k vám.

možnost vrácení zboží - Pečlivě jste vybírali, ale nakonec si přece jen nejste jistí volbou? Nevadí, zboží lze do 14 dnů vrátit. (Nevztahuje se na briliantové šperky a zakázkovou výrobu)

ochrana zdraví - Ochraňte své zdraví a vybírejte z bezpečí svého domova.